در خاكي و اين چنين
ميدرخشي در همين خاك سياه.
نه مثل ستارهاي درتابوت مردة زمين
كه نهالي، تازه روئيده در آسمان.
نزديك به 30سال از وحشيانه ترين جنايت خميني و رژيم پليدش مي گذرد. در اين سالهاي آخوندها با امدادهاي غيبي كه از سوي سياستمداران مماشات گر مي رسيد توانسته بودند بر بسياري از ابعاد ناگفته و نا نوشتة جنايات سياه خود پرده اي از سكوت و اختفا بكشند. غافل كه خون ناحق ريخته شهيدان براي هميشة تاريخ مي جوشد و تا بركندن آجر آخر اين رژيم پليد و ضدانساني همچنان خواهد جوشيد. اينك خونخواهي اين شهيدان در جنبش دادخواهي مردم ايران عليه جنايتكاران سياه روي رژيم آخوندي تبلور يافته است. جنبشي رو به اعتلا كه هر روز به دامنه و گستره اش افزوده مي شود. هم از اين رو اقبال مردمي از فراخوان دادخواهانه مقاومت ايران به صورت ارسال اطلاعات جديد و عكس و مشخصات شهيدان در اقصي نقاط ميهن تبلور يافته است. هرروزه شاهد دريافت گزارشهاي مستندي هستيم كه يا بالكل جديد هستند و نقطه پنهان و مخفي شده اي از اين جنايت ضدبشري را روشن مي كند و يا در تكميل اطلاعات قبلي اطلاعات جديدي را برايمان ارسال كرده اند. امروز به يك نمونه از اين گزارشهاي تكميلي كه حاوي اطلاعات ارزشمند و مستندي است مي پردازيم:
از سالها پيش اخبار و گزارشهايي به دستمان رسيده بود مبني بر وجود گورهاي جمعي در منجيل. يك ايراني همدرد با پذيرش خطر و قبول زحمت در ادامه اين خبر به منجيل رفته و گزارش زير را براي ما فرستاده است
در گزارش اين هموطن عزيز آمده است:
من براي تدقيق و تكميل اطلاعاتم درباره گورهاي جمعي در كنار سد منجيل به همان محل رفته و با اهالي گفتگو كردم. آن چه كه مي نويسم حاصل گردآوري اطلاعات از اهالي بومي منطقه است.
محل اين گورهاي جمعي تقریبا بین منجیل و لوشان مي باشد. اين منطقه در دهه 60 صورتي بیابانی داشت و محدوده تیراندازی سپاه و مانورهايشان بود. ولي الان تأسيسات گسترده اي در آنجا بنا كرده اند. یکی از اهالي گفت كه قبل در اين محل روستايي به نام رفيع بوده كه اكنون حتي در روي نقشه هم نشان داده نمي شود.
از یکی از ساکنان محلی منجیل اطلاعات تقریبا دقیقي در اختيارم گذاشت. او گفت: این کشتار داخل محوطه نظامی سپاه، پشت روستای جمال آباد، واقع در نزدیکی یکی از روستاها بنام خلقا صورت گرفته. اين روستا هم اكنون تخریب گشته و نصف روستا در محوطه نظامی پادگان جمال آباد قرار دارد.
روستای جمال آباد نیز از محل قدیمی خود جمع آوری گشته و به کنار اتوبان منجیل ـ لوشان آورده شده است.
بايد توجه داشت كه گورهاي جمعي روستای جمال آباد در محلی است كه الان پادگان شده قرار دارد.
پادگان جمال آباد کلا یک منطقه نظامی است و شامل چندین کیلومتر مربع و بسیار وسیع است و کسی حق رفت آمد به آن منطقه را ندارد.
روستاهای اطراف همين پادگان به نامهای پوسه ـ حلاج پائین و بالا و خلقا بود كه الان روي نقشه هست اما در واقعيت وجود ندارد. به احتمال قوي سپاه اين روستاها را نيز از بين برده است.
موفق شدم با يك پاسدار كه در زمان وقوع قتل عام بر سر كار بوده صحبت كنم. او گفت در آن زمان تمام زندانیان مستقر در زندان مرکزی رشت جمع كردند و با تراکهای مخصوص حمل به آنجا برده شدند. نامبرده از تعداد زندانيان خبر دقيقي نداشت ولي گفت تعداد زندانيان به قدري زیاد بود که نتوانستند آنها را تک به تک بکشند. لذا آنها را به رگبار بستند و در واقع آنها را زنده به گور كردند. وي اضافه كرد كه برخي از زندانيان را كه با رگبار مجروح شده و سعي داشتند خود را از زير خاك بيرون بكشند با چاقو به جانشان افتادند و تمام كش شان كردند.
مریم رجوی: چنانکه مسعود در همان سالهای دهه۶۰ گفته است: «بشریت در شورانگیزترین اسطورهها و حماسههایش راز خود را آشکار میکند. راز وجود آگاه و آزاد انسانی را. …
حماسههای بزرگ و حقیقی ـ که واقعیترین اثرات سرنوشت ساز را برجای میگذارند ـ در همین کشاکش خلق میشوند و البته با فدیهها و محنتهای عظیم همراهند». پایداری مجاهدان و مبارزان قتلعام شده در زمره همین حماسههاست.
با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید
https://t.me/shahidanAzadi
0 نظرات:
ارسال یک نظر